ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Carcassonne - Die Bader társasjáték Erw.

Carcassonne - Die Bader társasjáték Erw.

Carcassonne - Die Bader társasjáték Erw.

Raktáron
2-5
30-45
8+
Német
Német
1 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Carcassonne: Die Bader (The Barber-Surgeons) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új fürdőház lapkából áll.
A játék kezdetén keverjetek bele annyit az új lapkákból az összes többi közé, amennyi az aktuális játékosszámnál szükséges. 2 játékos esetén 4-et, 3 játékosnál 5-öt, 4 vagy több játékosnál mind a 6-ot.
A fürdőházakkal értékesebbek lesznek a városok vagy az utak, amik mellett állnak, de óvatosan kell velük bánni, mert Carcassonne lakói gyakran tovább maradnak a fürdőkben, mint annak mi örülnénk...
A játék során, amikor valaki egy fürdőházat is tartalmazó lapkát húz, akkor a normál szabályok szerint lehelyezi a lapkát, viszont ha tud, akkor kötelező raknia egy bábut erre az elemre a normál szabályok szerint. Amikor az út vagy a város befejeződik, ami tartalmazza a fürdőt, akkor a fürdő után annyi bónusz pont jár, amilyen szám fölé van írva (3,4 vagy 5).
A pontozás után viszont a bábu lehet, hogy egy időre kiesik a játékból és elmegy fürdőzni. Ha egyedül vett részt a pontozásban a bábu, és van szabad fürdőház a lapkán, akkor oda beül a bábu, de van lehetőség visszaszerezni onnan a játék során.
Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Kiadó:
Hans im Glück
Szerző:
Klaus-Jürgen Wrede
Doboz mérete:
18 x 12.5 x 0.5 xm
Tömeg (kg/db):
0.04
Compaya kód:
19101-183
Adatok
Tömeg
40 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek