ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Café del Gatto (49430)

ÚJ
Café del Gatto (49430)
Café del Gatto (49430)
Café del Gatto (49430)
Café del Gatto (49430)

Café del Gatto (49430)

ÚJ
Raktáron
2-5
30
8+
18 990 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Café del Gatto-ban értékes italokat szeretnél felszolgálni az ügyfélkörnek, azonban más baristákkal versenyezve kávéért és tejért, így az italkészítés trükkös lesz!

Az előkészület során minden játékos vesz öt üveglapkát, amelyek teljesítéséhez 1-4 "shot" szükséges. Helyezd a 36 kávé/tej lapkát a zacskóba, majd húzz öt lapkát az eszpresszógép tejes oldalának kitöltésére, és öt lapkát a kávé oldalának kitöltésére. Minden kétoldalas kávé/tejlap értéke 1-4, valamint a hideg, meleg vagy habos szimbólum. Minden játékos 4-5 érmével kezd. Helyezd a kész itallapkákat a játéktér közepére; minden ital (cappuccino, latte macchiato stb.) változó értékű lapkákkal rendelkezik.

Egy körben három akció közül választhatsz egyet:

- Vegyél ki 2 érmét a bankból.

- Vásárolj egy csempét az eszpresszógépből, ennek költsége megegyezik a gép másik oldalán lévő szomszédos csempével. Ha például tejcsempét vásárolsz, a költség a szomszédos kávélapon lévő érték. A felső két sorban lévő csempékért 1-2 érme felár fizetendő. Helyezd a lapkát az egyik itallapkán a legalacsonyabb üres helyre, majd húzz egy lapkát a zacskóból, hogy újratöltsd a gépet. Ha 1 lapkát veszel, egy bónusz kockacukor jár hozzá.

- Szolgálj fel egy vagy több kész italt. Minden egyes üveglapkáért, amelynek minden pontja ki van töltve, először szerezz be érméket a banktól - több érmét, ha az italban kevesebb szimbólum van. (A hideg és meleg lapkák keverése nem jó!) Ezután vegyél el egy ugyanolyan típusú kész itallapkát, amelynek értéke egyenlő vagy kisebb, mint a lapkák összege, így érméket szerezhetsz a különbség kiegyenlítéséhez. Minden elköltött cukor után 1-gyel emelheted egy ital értékét.

A köröd elején elkölthetsz 2 érmét a kávéfőző egyik oldalának öblítésére, majd újratöltésére.

Amint egy játékos felszolgálta mind az ötféle italt, fejezze be a kört, majd összegezze az elkészült itallapkák értékét úgy, hogy minden pár kockacukor 1 pontnak számít. Akinek a legtöbb pontja van, az nyer!
Bővebben
Típus:
Családi játékok
Kiadó:
Compaya, Schmidt Spiele
Doboz mérete:
30 x 30 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
1.1
Compaya kód:
20297-183
Adatok
Tömeg
1,1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek