ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Blood Rage társasjáték

Blood Rage társasjáték

Blood Rage társasjáték

Raktáron
2-4
60-90
14+
30 390 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 520 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Blood Rage játékban a játékosok erős viking klánokat irányítanak egy dicsőséges küldetésben mielőtt a világ apokaliptikus pusztulása eljönne. Míg a Ragnarök pusztítja a földet, a vikingek azt teszik, amiben a legjobbak: harcolnak és fosztogatnak; epikus csatákban ölnek és meghalnak.
Az élet mulandó, de a dicsőség örök! Egy viking számára számos út vezethet a dicsőséghez. Elfoglalhat és kifoszthat területeket a jutalomért, csatában összezúzhatja ellenfeleit, küldetéseket teljesíthet vagy akár dicsőségesen meg is halhat. A játékosok kártyákhoz juthatnak, amik az istenek ajándékának felelnek meg, és segíti őket a küldetésükben. Ezek az ajándékok sokféle stratégiát kínálnak, segítenek a harcban, ravasz taktikákat nyújtanak, vagy megbüntetik a játékost legyőzőket. A játékos fejlesztheti a klánját hatalmas vikingekkel, egyedi képességekkel, vagy akár a skandináv mitológia legendás lényeit is felbérelheti, hogy az oldalán harcoljanak.
Amikor a világ véget ér, csak a dicsőségre fognak emlékezni!
Bővebben
Típus:
Haladó játékok, Miniatűrökkel
Mechanizmus:
Akciópontrendszer, Területi többség / Befolyás, Területi mozgás, Helyzetkezelés kártyakijátszással, Rejtett draftolás, Kézből gazdálkodás, Szűkülő játéktér, Memóriához kötött, Nyílt draftolás, Egyidejű akcióválasztás
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Eric M. Lang
Elnyert díjak:
Év játéka jelölt
Tömeg (kg/db):
1.95
Compaya kód:
18220-182
Adatok
Tömeg
1,95 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek