ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Bitoku társasjáték

ÚJ
Bitoku társasjáték

Bitoku társasjáték

ÚJ
Raktáron
1-4
120
12+
21 490 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 075 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Felkészültél, hogy segíts az elveszett lelkeken és te legyél az erdő következő szelleme? Réges-régen, egy olyan korban, amit az emberiség már rég elfelejtett, létezett a Nagy Szellem. A Nagy Szellemnek már a puszta létezése is békével és élettel itatta át a millennium korú Erdőt, ahol a szellemek éltek. De a Nagy Szellem nem létezhet örökké, amint lejárt a neki szánt idő, visszavonul a világból, s helyét egy erdei kis szellem egy új Bitoku veszi át, aki majd az új nagy szellemmé válhat. Képes leszel méltó utódja lenni a régi nagy Bitokunak?

Ahhoz, hogy méltónak bizonyulj, be kell bizonyítanod, hogy képes vagy a Felemelkedésre és át tudsz lényegülni a Nagy Szellemmé. Mivel a játék rendkívül összetett, így csak egy kivonatban ismertetjük a szabályokat. A játék 4 fordulóból áll, minden forduló pedig 4 fázisból, amik az évszakok neveit viselik. Tavasszal az erdő és a szellemek is felkészülnek az új évre, a játékosok ekkor kártyákat húznak és a játékostábláikon található állások alapján jutalmakat gyűjtenek be, erőforrásokhoz jutnak.
Nyáron történik az akciók végrehajtása, ebben a fázisban a játékosok kártyákat játszanak ki, a már feloldott kockáikat költik el. Minden kártyának és a tábla minden mezőjének más, egyedi képessége van.
Ősszel a játékosok állásai alapján egy új körsorrend alakul ki, a fordulót jelző Nagy Szellem jelölőt pedig tovább kell léptetni.

Télen a játékosok az ebben az évben kijátszott kártyáikat a dobópaklijaikba teszik, ha úgy van, akkor végleg meg is szabadulhatnak bizonyos lapoktól, ezekért cserébe győzelmi pontokat kaphatnak, valamint visszaveszik a tábláról a kockáikat, és végül felkészülnek az új fordulóra.

A tábla moduláris, amikbe a játék előkészítésekor véletlenszerűen kerülnek be lapkák, amik az adott játékalkalomra megadják a tábla helyszíneit, és azok használható képességeit. 
Leírva nem tűnhet annyira bonyolultnak a játék, a moduláris játéktábla, a rengeteg helyszínlapka, kártya mind annyi változót adnak a játékhoz, amik egyrészt rengeteg utat biztosítanak a győzelemhez, másrészt az újrajátszhatósági faktort az egekbe emelik.

Ha te is  kipróbálnád a 2021-es Esseni társasjáték kiállítás egyik legkeresettebb darabját, ne habozz, rendeld meg a Bitoku társasjátékot!

Bővebben
Info:
Amíg a készlet tart
Típus:
Haladó játékok
Mechanizmus:
Készletépítés, Játék végi bónuszok, Kézből gazdálkodás, Bevétel kijelölt fázisokban / időpontokban, Szett gyűjtés, Szólómódot tartalmazó, Játékossorend: akció megszerzésével, Munkáslehelyezés különböző munkástípusokkal
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Germán P. Millán
Tömeg (kg/db):
2.87
Compaya kód:
20133-182
Adatok
Tömeg
2,87 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek