ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

A nyugati királyság Lovagjai társasjáték

A nyugati királyság Lovagjai társasjáték

A nyugati királyság Lovagjai társasjáték

Raktáron
1-4
90-120
12+
13 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Az ország virágzásnak indult, de máris fenyegetéssel kell szembenéznie: betolakodók fosztogatják a vidéket! Szaracének leselkednek a határokon, miközben vikingek portyáznak a városokban, és még a keleti bizánciak is kimutatták a foguk fehérjét. Nemesként kötelességed a birodalom védelmére kelni! Erősítsd meg a falakat, terjeszd a hitet, és győzedelmeskedj a viking és szaracén hordák felett! A Nyugati Királyság társasjáték trilógia második tagja műfajának legjobb tulajdonságait ötvözte és megújította, így minden eddiginél izgalmasabb és összetettebb játékélményt nyújt. A győzelemhez szinte végtelen számú út vezethet, a játékosoknak pedig teljes szabadsága van a sajátjuk kialakításában. Kombináld okosan az akcióid, tervezd meg tudatosan a lépéseid, és nyerj! Vértezd fel sereged, készítsd a lovakat, élezd meg kardjaid – ellenség a láthatáron!

A Nyugati Királyság Lovagjai Nyugat-Franciaország történelmének egy viharos szakaszában játszódik, időszámításunk szerint 900 környékén. A közelmúltban ugyan számos fejlesztés történt a városokban, azonban a távolabbi települések továbbra is veszélyben vannak a betolakodók miatt. A szaracénok az országhatárra felderítőket küldtek, miközben vikingek dúlják fel a környéket, állatokat és egész vagyonokat rabolva maguknak. Még az északon élő bizánciak is kimutatták a foguk fehérjét. Nemesekként a játékosoknak munkásokat kell toborozniuk a városban, hogy megvédjék azt az ellenségtől, erődítményeket kell építeniük, és terjeszteniük kell az igét országszerte. Ebben a harcban szerencsére nem lesztek egyedül, hiszen a király legjobb lovagjait küldi segítségetekre! Nyergeld a lovakat, és készítsd a kardod!

A Nyugati Királyság Lovagjaiban az lesz a győztes, aki a legtöbb győzelmi ponttal rendelkezik a játék végén. Pontokat előőrsök és erődítmények építésével, szerzetesek beiktatásával és a betolakodókkal való szembeszállással lehet szerezni. Minden fordulóban a játékosok igénybe veszik egy különleges lovag segítségét, és munkásokat gyűjtenek a különböző feladatok végrehajtására. A játék előrehaladtával a játékosok hite, ereje és befolyása lassan növekszik. Ezek nem csak a játék végi pontszámokat befolyásolják, de az akcióikat is meghatározzák. A játék a hetedik forduló után ér véget.

Bővebben
Típus:
Családi játékok, Haladó játékok
Mechanizmus:
Játék végi bónuszok, Piac, Nyílt draftolás, Szólómódot tartalmazó, Munkáslehelyezés, Munkáslehelyezés különböző munkástípusokkal
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Shem Phillips, J. MacDonalds
Doboz mérete:
23 x 23 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
1.8
Compaya kód:
19007-182
Adatok
Tömeg
1,8 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek