ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

A Birodalom Bajnoka társasjáték

A Birodalom Bajnoka társasjáték

A Birodalom Bajnoka társasjáték

Nincs raktáron
2-4
60-120
10+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Róma, a Római Birodalom fővárosa a Krisztus utáni 115. esztendőben:
A császár mérhetetlenül dühös volt. Éjszakába nyúlóan tanácskozott parancsnokaival, Róma következő, a barbárok elleni sorsdöntő hadjáratának részleteit vitatták meg. Alig néhány órát pihenhetett, mikor legbizalmasabb rabszolgája felébresztette: — Dominus, titokzatos férfi érkezett a palotába. Azt mondja, veled van beszéde.
A császár haragjánál csak csodálkozása volt nagyobb. Vajon mit láthattak emberei a messzi földről érkezett vándorban? Hogyan vetemedhettek olyan arcátlanságra, hogy felverjék legmélyebb álmából? Még akkor is ezen gondolkodott, mikor katonái gyűrűjében megjelent a harcedzett veterán. Az uralkodó tekintete csak röviden időzött el a férfin, pillantását azonnal foglyul ejtette a vándor kezében tartott trófea. Az idegen látta a császár megdöbbenését és érdeklődését. Magabiztosan, erőtől duzzadó hangon szólalt meg: — Dominus, elmesélném neked a történetemet...
A birodalom bajnoka társasjátékban a résztvevők (2–4 játékos) egy-egy ókori nép harcosának bőrébe bújhatnak. Feladatuk, hogy kiválasztottként, elsőként győzzenek le egy legendás mitológiai lényt. Küldetésük nem veszélytelen, de ha sikerrel járnak, akkor jutalmuk a mérhetetlen gazdagságon és a Birodalom Bajnoka címen túl az örök DICSőSÉG.
Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Mechanizmus:
Területi mozgás, Kártyavezérelt kampány, Kockadobás, Történetmesélés
Kiadó:
Storm Games
Szerző:
Szél Adrián, Molnár Márton Pál
Compaya kód:
17132-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek