ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Mozzaroller társasjáték

Mozzaroller társasjáték
Mozzaroller társasjáték
Mozzaroller társasjáték
Mozzaroller társasjáték
Mozzaroller társasjáték
Mozzaroller társasjáték

Mozzaroller társasjáték

Nincs raktáron
1-4
25
7+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Mozzaroller egy vidám és szórakoztató társasjáték, amely Olaszországba, Angelo pizzériájába repít benneteket. Mivel Angelo pizzája fenséges és egész Olaszországban ódákat zengenek róla, ezért ki sem lát a rendelésekből. Angelo nem szeretne megrendeléseket- és főleg nem szeretne törzsvendégeket veszíteni!
Pattanj motorra és segíts Angelonak a pizzák elkészítésében és kiszállításban, hogy minden pizza frissen és melegen eljusson a farkaséhes megrendelőkhöz.
A játék során a dobnotok kell a színes kockákkal, ezek után fel kell tennetek a pizzaalapokra a különböző finomabbnál finomabb feltéteket. A dobások után el kell döntenetek, hogy újra dobtok vagy pedig elkészítitek és házhoz szállítjátok a beérkezett rendeléseket. A megrendelések teljesítésével elnyerhetitek a megrendelők bizalmát, akik törzsvendégekké válhatnak, ezáltal pedig sok-sok pontot hozhatnak nektek.
Ne feledjétek a megrendelők nem szeretnének éhesen maradni. Legyetek ti a legügyesebb és a leggyorsabb pizzafutárok és gyűjtsétek szorgosan a pontokat, amelyeket a pizzákért kaptok! Készítsétek el és szállítsátok ki a frissen sült pizzákat minél hamarabb és szerezzetek örömet az éhes törzsvendégeknek!
Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Kockavetés, Akciópont rendszer, Kártya húzás, Megfigyelés, Versengés
Kiadó:
Piatnik
Szerző:
Jeffrey D. Allers
Doboz mérete:
16.5 x 16.5 x 6 cm
Tömeg (kg/db):
0.35
Compaya kód:
19924-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek