ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Kard és Korona 3. kiadás társasjáték

Kard és Korona 3. kiadás társasjáték

Kard és Korona 3. kiadás társasjáték

Nincs raktáron
2-6
60
10+
17 890 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 895 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Kard és Korona történelmi, stratégiai társasjáték a középkori Magyarországon. A játékosok egy-egy valós személyiség, a kiskirályok bőrébe bújva - egyedi 3D figurákkal - irányítják saját tartományukat, egy teljesen önálló országrészt. Erről a területről adót szednek, amelyből hadsereget állítanak föl: lovagokat, gyalogosokat és íjászokat, akiket a hadúr személyesen vezethet a riválisok elleni háborúba.
A játék elsődleges célja, hogy sikeres hadműveletekkel a játékosok uralmuk alá hajtsanak minél nagyobb területeket: ostrommal bevegyék a várakat, és véres csatákat vívjanak a mezőkön, hegyekben és mocsarakban. A diplomácia a játék lényeges részét képezi: megállapodásokat, szerződéseket lehet kötni egymással, továbbá időről-időre megválasztásra kerülnek az ország korabeli tisztségviselői: az országbíró, a tárnokmester és a nádor. A végső győzelemhez pedig nem csak a csatamezőn át vezet az út, a Szent Koronát akár gazdasági úton is meg lehet szerezni, amennyiben az egyik játékosnak sikerül minden tisztséget magához ragadnia egy választáson!
A játék térképe a dobozban két különböző változatban szerepel, így maga a játék is két módon játszható. A gyorsabb, rövidebb játékokat kedvelők nem kell, hogy hosszú órákra elvesszenek a véres harcok és kegyetlen intrikák világában, miközben az összetett stratégiai játékok szerelmesei is maradandó élményt kapnak a játék hosszú változatával! A játékmenet kellően ötletes: nincs hosszú várakozás, amíg a másik játékos lép, hanem egyszerre történik minden akció, így nyújtva valós idejű játékélményt minden résztvevőnek. A harmadik, exkluzív kiadáshoz a játékhoz tartozó kiegészítők a legmagasabb színvonalon készültek: különleges hadurak, egyedi dobókockák, építhető várak és kolostorok, új kártyák és új szabályok teszik felejthetetlenné a Kárpát-medencei történelmi eposzt, amit a játékosok minden játékkal újraírhatnak!
Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Területi többség / Befolyás, Területi mozgás, Kockadobás, Játékos kiesési lehetőség
Kiadó:
Kard és Korona
Szerző:
Lenhardt Balázs, Darabont Gergő
Doboz mérete:
30 x 30 x 10 cm
Tömeg (kg/db):
2.8
Compaya kód:
19254-182
Adatok
Tömeg
2,8 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek