ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Get on Board társasjáték

Get on Board társasjáték

Get on Board társasjáték

Raktáron
2-5
30
8+
8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Ó! Itt is a busz! Szuper! Gyorsan pattanj fel és szabadulj meg az esőtől! Próbáld meg megalkotni a legjobb buszútvonalat a nyüzsgő New York és a sohasem unalmas London területén.

Siess, foglalj helyet a buszon! Akárcsak minden utazás során, le vagy nyűgözve a sokszínű, a fedélzeten tartózkodó többi utastársadtól: turisták, szakemberek, diákok... Mindannyian együtt utaztok, bár mindegyikőtöknek más az úti célja. Ez a buszvonal valóban különleges, de vajon mindenkit képes lesz-e épségben és egészségben elszállítani?
 

A Get on Board: New York és London játékban tizenkét forduló áll rendelkezésre, hogy megépítsd a város legjobb buszútvonalát. Minden körben megjelenik egy új kártya, amely megmutatja minden játékosnak, hogy milyen útvonalat kell teljesíteniük. Helyezd a buszod ennek megfelelően a központi táblára. Vidd az utasokat oda, ahova szeretnék úgy, hogy összekötöd őket és úti céljukat a buszjárattal. A további cél pedig, hogy kerüld el a forgalmi dugót, és szerezz minél több győzelmi pontot!

Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Akciópont rendszer, Pontról pontra mozgás, Versengés
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Saashi
Compaya kód:
20135-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek