ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Felkelő nap - Uralkodóházak kiegészítő

Felkelő nap - Uralkodóházak kiegészítő

Felkelő nap - Uralkodóházak kiegészítő

Nincs raktáron
1-6
120-180
14+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, Felkelő nap alapjáték szükséges hozzá!

Az Uralkodóházak kiegészítő egy teljesen új, Hajó évszakkártya-szettet tartalmaz. Ezt a kártyaszettet bármelyik játékban használhatjátok, ha hozzáadjátok az alap kártya­szetthez, ahogy az a Felkelő Nap szabályfüzetének 9. oldalán részletesen le van írva.

Ez a kiegészítő 2 teljesen új klánt ad a játékosoknak: a Nap és a Hold klánt. Ez lehetővé teszi, hogy a Felkelő Nap játékot akár 6 játékos játssza egyszerre. Nem szükséges semmilyen speciális szabály a 6 játékoshoz, kövessétek az alapszabályokat.

Noha mindegyik klán egyedi, az ebben a kiegészítőben található Uralkodóház klánok olyan sajátossággal rendelkeznek, ami mindegyik másik klánnál különlegesebbé teszi őket. Egy másik földről vitorláznak át az óceánon, nem kérnek a japán szörnyek hűsé­géből, helyette a saját hét Szerencseistenükben bíznak.Ez a kiegészítő egy vadonatúj évszakkártya-szettet is tartalmaz, ami még több lehetőséget és stratégiát ad minden játékhoz, a Hatalmas Kamik használatától függetlenül.

Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Területi többség / Befolyás, Területi mozgás, Nyílt draftolás, Szett gyűjtés, Egyidejű akcióválasztás, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció, Variálható fázisrend, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Eric M. Lang
Doboz mérete:
25 x 25 x 6 cm
Tömeg (kg/db):
0.9
Compaya kód:
18972-182
Adatok
Tömeg
900 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek