ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Farkasok társasjáték

Farkasok társasjáték
Farkasok társasjáték
Farkasok társasjáték
Farkasok társasjáték

Farkasok társasjáték

Nincs raktáron
2-5
75
14+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Farkasok egy falkaépítő stratégiai játék 2-5 játékos számára. A játék a legrátermettebbek túlélésért folytatott küzdelme, miközben a játékosok a legnagyobb, legdominánsabb falkát területfoglalással, magányos farkasok toborzásával és zsákmányra vadászva próbálják összeállítani. Azonban ügyelniük kell arra is, hogy ne terjeszkedjenek túl vakmerően a riválisok uralta terepre, itt ugyanis elcsábíthatják falkájuk tagjait.
A döntéseket egy okos akcióválasztó mechanizmus irányítja. Minden akcióhoz olyan területlapkákat kell felfordítanod, amelyek megegyeznek azzal a tereppel, ahol az akciót végrehajtani szeretnéd. A kétoldalas lapkákon ebben a körben végrehajtott akcióid megszabják, hogy a következő körben milyen tereptípusokon hajthatsz végre akciókat. Ahogy kiterjeszted a falkád irányítását az egyes régiókra, egyúttal a falkád tulajdonságait is fejleszted, így a játék előrehaladtával még agresszívabb akciókat hajthatsz végre.
A játék közbeni három pontozási fázisban a játékosok minden régióban kiszámítják, melyikük van erőfölényben. A játék végén a játékosok összesítik a pontozási fázisokban szerzett győzelmipont-jelzőket, valamint a játékostábla hat pontozósávján elért legmagasabb győzelmi pontokat. A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!
Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Haladó játékok
Mechanizmus:
Területi többség / Befolyás, Rácsmozgás, Hatszögrácsos játéktér, Moduláris játéktábla, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció, Variálható előkészítés
Kiadó:
Compaya, Vagabund
Szerző:
Ashwin Kamath, Clarence Simpson
Doboz mérete:
30 x 30 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
2.2
Compaya kód:
20513-182
Adatok
Tömeg
2,2 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek