ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Ave Roma társasjáték

Ave Roma társasjáték
Ave Roma társasjáték
Ave Roma társasjáték
Ave Roma társasjáték
Ave Roma társasjáték
Ave Roma társasjáték

Ave Roma társasjáték

Nincs raktáron
2-5
30
12+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Róma virágzik. A birodalomban sokan versengenek a hatalomért. Sok tennivaló vár rátok, ha ti is szeretnétek részesülni a gazdagságból. Utatok során növelhetitek vagyonotokat, épületeket emelhettek, háborúkat támogathattok. Ha úgy érzitek, segítségre van szükségetek, lehetőségetek van pártfogókat fogadni magatok mellé. Növelhetitek területi befolyásotokat a birodalom határain belül, miközben a politika színfalai mögött és a köznép előtt is helyt kell állnotok. Túl sok a tennivaló és az idő egyre fogy!
A játék során az ókori Rómában jártok, ahol meg kell küzdenetek egymással a gazdagságért. Több fordulón keresztül kell helyt állnotok. Minden forduló három részből tevődik össze. Az elsőben elküldhetitek munkásaitokat különböző akcióhelyekre, hogy a munkájuk által gyarapítsák készleteiteket és befolyásotokat. A másodikban új munkásokat szereztek, melyeket egy rövid harmadik fázis alatt kiértékeltek, evvel megállípítva az új forduló játékos-sorrendjét. A játék végén a legtöbb pontot gyűjtött játékos nyer.

Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Mechanizmus:
Szett gyűjtés, Variálható fázisrend, Variálható játékoserősségek, Munkáslehelyezés, Munkáslehelyezés különböző munkástípusokkal
Kiadó:
A-Games
Szerző:
Szőgyi Attila
Compaya kód:
17963-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek