ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Pulsar 2849 társasjáték

Pulsar 2849 társasjáték

Pulsar 2849 társasjáték

Raktáron
2-4
60-90
14+
Angol
Angol
17 990 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
2849-ben járunk, ezer évvel az Aranyláz után, a játékosok különböző nagyvállalatokat irányítanak, amiknek célja a legnagyobb energiaszolgáltatókká válni a galaxisban, azzal, hogy gyrodinamikus generátorokkal aknázzák ki a pulzárokat, és átviteli állomásokat alakítanak ki bolygókon. 2849-ben ez eléggé mindennapos.



Újrajátszhatóság:

A játéktábla 2 oldalú, csak a játékosokon múlik, melyiket használják az adott játékban.



3 szintű technológiai fejlettséget tartalmaz a játék, és minden szinthez 4 különböző technológiai tábla tartozik. Az előkészítés során ki kell választani 1 technológia táblát minden szinthez. Ez azt jelenti, hogy 64-féle variáció alapján specifikálhatjuk a játék során elérhető technológiákat.



Emellett minden játékos kap egy 2 oldalú főhadiszállás táblát, és eldöntheti melyik oldalát használják majd fel. A 4 főhadiszállás táblák oldalai különböznek, azaz összesen 8-féle főhadiszállás közül lehet választani.

Ezek a táblák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy projekteket építsenek fel a játék során, amit csak az adott játékos teljesíthet.



A játék megkezdése előtt 3 cél lapkát is ki kell választani, amik meghatározzák milyen feltételek hoznak majd extra győzelmi pontokat a játék végén.



Játékmenet:

A kör elején a kezdőjátékos dob az összes 6 oldalú kockával és egymás mellé teszi az elérhető akció kockákat. Ezután minden játékos 2-t kiválaszt magának, amit az adott körben felhasználhat. Ezek különböző feladatok elvégzésére használhatók.



Minden játékosnak egy hajója van a táblán, amit kockák segítségével mozgathatnak. Ha egy hajó megérkezik egy pulzárhoz, a játékos elfoglalhatja és később építhet köré 'erő-rotort', ami minden körben pontokat termel számára. 3-féle ilyen rotor választható, és extra pontok járnak az első és második játékosnak, aki 2 egyforma típusú rotort épít.


Ha a játékosok egy rendszerbe érkeznek, állomást építhetnek, amik a játék végén szintén pontokat hoznak.



Technológiát specifikus kockák segítségével lehet vásárolni, néhányukat a játékosok összefogásával lehet kifejleszteni, de vannak limitáltak is, így ha valakinek nagyon szüksége van egy technológiára, nem árt gyorsnak lennie. A technológiák teszik lehetővé a gyorsabb haladást, könnyítik az állomások és rotorok építését, elérhetővé teszik a teleportációt, azonnali bónuszokat adhatnak, stb.



Az átviteli állomások építéséhez is kockákra van szükség. Van, amelyikhez egyetlen kocka elég, néhány viszont csak több kör alatt készülhet el. Ezeket a fajta állomásokat össze is lehet kötni, ami által a játékos bónusz kockához juthat. A bónusz kockák pedig nagyon fontosak, hiszen ezek határozzák meg a lépési lehetőségeket.



Aki pedig nincs benne annyira a csillagászatban, egy kis segítség, hogy tulajdonképpen, mi is az a pulzár?

'A pulzár gyorsan forgó neutroncsillag, mely erős mágneses térrel rendelkezik. Főleg szupernova robbanások után jön létre, de olyan fehér törpe csillagokból is kialakulhat, amelyek elég sok anyagot gyűjtenek össze környezetükből, hogy bekövetkezzen a gravitációs összeomlás.' - Wikipédia
Bővebben
Típus:
Haladó játékok
Mechanizmus:
Kockavetés, Különböző játékostulajdonság
Kiadó:
Czech Games Edition
Szerző:
Vladimir Suchy
Doboz mérete:
30 x 30 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
2.32
Compaya kód:
18145-184
Adatok
Tömeg
2,32 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek