ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Beast - A fenevad társasjáték

Beast - A fenevad társasjáték

Beast - A fenevad társasjáték

Nincs raktáron
2-4
60-120
14+
19 990 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Egy misztikus világban...Az emberek első körben azt hitték, egy mesés természeti világot találtak. Völgyek, tavak és csodás élőhelyek. De később a természet szépen lassan visszaszorult, és ami maradt, azok a szörnyek...a vadállat névre hallgató misztikus lények lenyűgöző, de félelmetes külsővel. Elleptek mindent, ott vannak mindenhol...Misztikus erejükkel pedig rendkívül fenyegetőek lettek az emberek számára. Az egyetlen megoldás az, ha vadászokat hívnak  segítségül, akik szembe mernek szállni ezekkel a lényekkel...Te képes leszel egy ilyen kalandba belevágni? A túlélés csak rajtad múlik!

A Beast - A fenevad társasjáték egy misztikus lényekkel teli őrületes kalandjáték, ahol az embereket kell megvédened a vadászokkal a rémisztő lényektől! Nem szabad hagynod, hogy elszabaduljon a pokol! A cseles szörnyek nem csak megbújni tudnak a természet lágy ölén, de nyomukat is eltüntetik a vadászok elől. A vadászok dolga így még nehezebb. Misztikus lények és mágikus erők, különös természeti csodák és a túlélésért való küzdelem: mindez megvan a Beast társasjátékban!

A játék során a kártyáid kijátszása lesz a fő feladatod vadászként. Emellett együtt kell működnöd a többi vadász játékossal, hogy biztosítani tudjátok a rendet! 

Egy misztikus kaland, aminek Te is a részese lehetsz!

Bővebben
Típus:
Haladó játékok
Mechanizmus:
Akciódraftolás, Rejtett draftolás, Kézből gazdálkodás, Rejtett mozgás, Összekötött mezők közti mozgás, Rejtett információ alkalmazása, Csapat alapú játékrendszer, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
Reflexshop
Szerző:
Aron Midhall, Elon Midhall
Tömeg (kg/db):
0
Compaya kód:
20197-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek